Bejelentés


Gyászfeldolgozás Veszteségeink segítenek bennünketSzemkó Zsófia vagyok, felsőfokú egészségügyi képesítéssel.


Több éves különböző kórházi munka után jutottam el a Magyar Hospice Alapítványhoz.Itt  10 évig dolgoztam nővérként az otthonápolásban.A hospice szemlélet a végstádiumú betegek emberhez méltó elkísérése.Ez alatt az idő alatt meg nem tudom mondani hány beteget kísértem el.Volt,akinél ott voltam személyesen az utolsó légvételnél is.Talán itt hosszú lenne ennek a hivatásnak a szépségeit bemutatni, ezért inkább a kongresszusi előadásaimban jobban képet kaphat a szellemiségről.


A 10 év hospice időszak alatt végeztem el az alap és haladó hospice tanfolyamokat,valamint Polcz Alaine-nél egy gyász és veszteségfeldolgozó önsegítő csoport szervező és facilitátor minősítést.


Óbudán,a Viziorgona u.10.szám alatti Komplettológiában  tudom Önt fogadni előzetes telefonos bejelentkezés után.


Abban az esetben,mikor zavarja a személyes kontaktus, a megnyílás egy idegen ember előtt,akkor szeretettel ajánlom figyelmébe a Moksa cseppet.


Ez egy homeopátiás elven elkészített 88 virágszirom esszenciát tartalmazó készítmény,ami egyedülálló módon hat a lélekre.A veszteségfeldolgozást több gyógynövénnyel erősítették meg ( pl.ignácia),így szinte észrevétlenül segíti Önt át a veszteségen.


www.sophie.mokshacsepp.hu


 


Szemkó Zsófia


 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!